maanantai 31. elokuuta 2015

Vessanlattiaa ja oman pihan kukkia

Jäätävä työputki alkaa olla loppusuoralla ja remontillekin olisi jälleen kunnolla aikaa kun normaalit kolmen päivän vapaat alkavat. Viime viikolla kotona tuli lähinnä käytyä nukkumassa, tekemässä ruokaa ja pesemässä pyykkiä. Saimme kuitenkin sen verran remppaa etenemään, että vessanlattia komeilee valmiina ja keittiönkaapit on vastaanotettu ja kasattu! Eli ei siis ihan huono. Odotan innolla ensi viikonloppua kun loma alkaa ja Audin nokka heilahtaa kohti Lappia!

Eilen kätevä isäntä nakutteli vinyylit veskinlattiaan. Käytimme samaa vinyylipätkää, jota laitoimme tuulikaappiinkin. Itse puolestaan hakkasin vanhat kiinnityslaastit keittiönseinästä ja pesin keittiönlattian entisten kaappien alta. Lattia ja putket ovat kuin uudet pienen desinfioinnin jäljiltä! En ole varmaan koskaan nähnyt yhtä likaista pesuvettä... 

Vessasta puuttuu vielä lattia- ja ovilistat, jotka olisi tarkoitus saada paikoilleen seuraavana. Allaskaappi on kasattuna ja se odottaa vain ruuvaamista seinään. Agendassa seuraavana olisi myös olkkarinkaton maalaus toistamiseen - sen pienen puuttuvan siipaleen maalaus. Myös isoin makkari olisi tarkoitus huomenna käsitellä hirsisuojalla toistamiseen. Keittiönlaatat ovat saapuneet, joten nekin pitäisi käydä noukkimassa kyytiin. Torstaina sitten olisi tarkoitus ryhtyä kiinnittelemään keittiönkalusteita paikoilleen, jotta remppamies pääsee laatoittamaan seiniä. 

Eilen siivoilin joutavia rojuja taas pois ja siivoilin muutenkin työmaata, vaikka vähän turhaltahan se tuntuukin. Kultapallot sivupihalla olivat rötkähtäneet pitkin pituuttaan ja poiminkin ne maljakkoon, jotta ilahduttavat edes jossain. Osan vein kaupunkiin ja muutaman oksan nakkasin uuninreunalle. Jotain kaunista kaaoksen keskelle! Koitan tällä viikolla muistaa ottaa kamerankin raksalle mukaan :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)