torstai 17. syyskuuta 2015

Sisustusinspoa Lapista

Reissusta on palailtu kotiin ja remppaakin jatkettu kovalla tohinalla. Parin päivän aikana olemme saaneet yllättävän paljon aikaan. Hirsisuojaa on levitelty, joka paikkaa jynssätty, kattolistat on maalattu (olohuonetta lukuunottamatta), listoja on viritelty paikoilleen ja saunanlattia on maalattu.


Lapin reissulta sain pientä sisustusinspiraatiotakin. Äkäslompolossa Jounin kaupan kauppakeskuksessa oli ehkä yksi ihanimmista sisustus- ja lifestyleliikkeistä, nimittäin Seita Shop. En jostain syystä viime syksynä edes huomannut kauppaa (tosin en ole ihan satavarma, että oliko kauppaa edes silloin täällä...) 

Kivijalkamyymälöitä löytyy toinen myös Pellosta. Lappiin asti ei kuitenkaan tarvitse ajella, että saisi tehdä Seita Shopissa ostoksia, vaan heiltä löytyy myös nettikauppa www.seitashop.fi
Seita Shopista löytyviä tuotemerkkejä ovat mm. HAY, Bloomingville, Design letters, Lexington, House Doctor sekä Ferm Living.

Olen joskus aiemminkin tutustunut Seita Shopin nettikauppaan, mutta tuolloin en löytänyt oikein mitään mieleistä. En tiedä johtuuko omasta muuttuneesta sisustustyylistä vai onko kauppaan tullut erilaisia tuotteita, mutta nyt olen niiiiiin myyty. Onneksi en asu Äkäslompolossa, koska varmaan tyhjentäisin kaupan. Paljastan myöhemmin, mitä meille tuolta tarttui matkaan :) 

Kerroinkin jo aiemmin, että myös vakiomökkiimme oli tehty remonttia. Ikkunansuojuslaudat oli maalattu valkeaksi - samoin katto. Myös punainen tiiliseinä takan takaa oli tasoitettu ja maalattu. Sisustusta oli uusittu ja mökki näytti todella raikkaalle ja hienolle! Pieni pintaremonttikin saa ihmeitä aikaan :) 


Meillä olisi halkolaatikko valmiina, mutten
vielä ole päättänyt miten päin sitä aletaan käyttää. Tässä olisi yksi idea :) 

Mekin lähdemme taas jatkamaan meidän "pientä pintaremonttia" jotta pääsemme muuttamaankin ensi viikolla :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)