torstai 1. lokakuuta 2015

Lokakuu


Lokakuun ensimmäinen päivä. Aamun satoi vettä ja aamu alkoikin kotoisasti uunin lämmityksellä. Parin vapaapäivän aikana olen saanut jotain jopa aikaiseksikin ja esimerkiksi makkari alkaa näyttää melko hyvälle. Myös tytsyn huone on tauluja vaille valmis, kun löysimme eiliseltä shoppailureissulta sinne Hemtexiltä matonkin. 


Sain myös tuunattua toissapäiväiset kirppislöytöni! Pienempi pärekori päätyi makkariin ja isompi valjastettiin kynttiläkoriksi. Nyt on helpompi lähteä sytyttelemään kynttilät lyhtyihin kun kaikki kynttilät ja sytyttimet kulkevat samassa vasussa kätevästi mukana. 
Makkariin virittelin tuon kodinhoitohuoneessa olleen valkean naulakon. Naulakon päälle sain kivasti tuon pienemmän pärekorin ja naulakko toimii samalla myös tauluhyllynä. Makkarissa alkaa kaikki olla muuten tällä erää valmista, mutta kattolamppu vielä puuttuu paikaltaan. 


Kävimme tänäänkin kaupungissa ostamassa mm. roskikset ja muuta tarpeellista. Eilen ostin jo eteiseen maton ja tänään hankimme pystynaulakon, joka on tällä hetkellä meidän ainoa naulakkomme, kun tuulikaappi on vielä remontissa. Sisustelin myös olkkarissa mm. tyynynpäällisiä vaihdellen. Syksyn tullen huomaan suosivani ruskean sävyjä ja osa mustavalkeista tyynynpäällisistä vaihtuikin beigeihin. Jos vaikka viikonloppuna ehtisimme laittaa verhotangot ja verhot olkkariin. Teimme tänään myös vähän pihahommia. Istuttelimme kanervia ja kukkasipuleita ja teimme kukkapenkkiä. Samalla poimimme oman pihan viimeisiä kukkia maljakkoon. Pihahommia olisi luvassa viikonlopullekin, samoin kuin listojen laittoa. Ja kaikkea muuta pientä kivaa. Blääh. Huomenna on kuitenkin taas työvuoro, joten pientä taukoa luvassa sisustusmaniaan. Ja remonttiin. Ja hei - tästähän alkaa lähtölaskenta pikkuhiljaa joulua kohti, onhan jo lokakuu! :) 

Mukavaa alkanutta lokakuuta! 

2 kommenttia:

  1. En oo ehtiny kommentoimaan, seurannu oon kuiteskii :) Hyvältä näyttää, oikein kivalta ja valoisalta! Onnea uuteen kotiin, toivottavasti viihdytte :)

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)