keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ripaus punaista


Siivoilin ja sisustelin eilen kotosalla töistä päästyäni. Huomasin myös kuuntelevani joululauluja samalla. Hups. Ystävä toi pari viikkoa sitten tupaantuliaiskukkasina krysanteemikimpun, jotka ovat elossa vieläkin - hortonomintaidoistani huolimatta. Karsin huonoimmat oksat pois ja lyhensin kukat sohvapöydälle. Talvisemman ilmeen kimpulle sain lisäämällä männynoksia valkeiden krysanteemien sekaan. 

Vaihtelin olkkariin joulutyynynpäällisiä ja lämpimämmän sävyisiä torkkupeittoja. Tilasin HM:ltä myös uusia tyynynpäällisiä jouluksi, mutta paketti on vielä matkalla. Punainen väri on itselle lähinnä joulun väri ja tähän aikaan vuodesta se hiipiikin meillekin pieninä ripauksina. Olkkarinikkunassa roikkuu punaiset pallovalot, jotka tilasin SeitaShopista syysalesta jokin aika sitten. Huonekuusi pitäisi vielä saada kun edellisvuotinen ei tainnut selvitä edes jouluun asti, heh. Toivotaan parempaa onnea kuusen kanssa tälle vuodelle. 


Jouluinen tunnelma alkaa hiipiä kotiimme joka vuosi pikkuhiljaa. Tunnelmavalot ovat saapuneet jo ajat sitten ja nyt tekstiilitkin ovat alkaneet päivittyä. Jouluverhoja en sentään ole innostunut vaihtamaan koskaan, keittiötä lukuunottamatta. Keittiönikkunaan olisi nytkin verhokappa valmiina, mutta vain se verhotanko puuttuu. Ikean reissu odottaisi marraskuun puolella, joten josko sitten saisimme verhonkin vihdoin ikkunaan. 

Tänään olisi luvassa sähkötarvikeostoksia ja ehkä hiukan pihahommia. Keittiörempankin olisi tarkoitus tänään hieman edetä. Huomenna olisi luvassa taas työvuoro ja viikonloppuna kummipojan halloweensynttärit. 

Pirteää pakkaspäivää! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)