lauantai 14. marraskuuta 2015

DIY himmeli


Kuten Facebookin ja Instagramin puolelta seuraajani ehkä huomasivatkin, innostuin tiistaina hieman askartelemaan. Minun piti lukea tenttiin, joten kyhäsin meille mustista mehupilleistä himmelin. Tuttua puuhaa jo kouluajoilta: mitä tahansa muuta, ettei tarvitse opiskella. Tuolloin jopa siivoaminen maistuu makoisalle puuhalle. Mitä tahansa, kunhan välttää lukemisen. Tuo ammattitaidon osaamisen tentti oli torstaina ja toivotaan, että meni läpi, ettei ihan heti tarvitse taas lukea - eli siis vältellä lukemista...

Olen haaveillut himmelistä kauan ja suunnitellut tekeväni sellaisen. En kuitenkaan halunnut perinteistä olkiversiota ja mehupillit tuntui itselle luonnollisemmalta vaihtoehdolta. Tein perusmallin, jossa isommasta peruskuviosta roikkuu neljä pienempää. Ohjeen himmeliin nappasin Ilona Pietiläisen Lumoava joulu-kirjasta, mutta myös netistä ohjeita löytyy pilvin pimein. Koko komeus pääsi roikkumaan olkkarin kattohirteen sohvapöydän yläpuolelle, jossa se ei niin helposti pauku kenenkään päähän (omaan pääkoppaan tosin harvoin mikään katosta roikkuva osuu..) Himmeli varmaankin vielä suurenee, mutta alkuun mennään nyt tällä. 


Eilinen päivä hujahti ostosten merkeissä Ikeassa ja Kouvolan Veturissa. Ilta menikin uusia tavaroita paikalleen laittaessa. Tänään pitäisi alkaa tekemään puusavottaa pihalla kun veli tulee kaatamaan puita, mutta sää taitaa olla eri mieltä... Haaveena olisi myös saada vierashuonetta ja aiemmin mainitsemaani diy-juttua laiteltua. Huomenna on taas työvuoro ja maanantaina pitäisikin viedä tavarat kirppikselle. Mukavaa marraskuista lauantaita - vesisateesta huolimatta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)