maanantai 16. marraskuuta 2015

Kaikkea kivaa


Kävimme perjantaina Ikeassa ja ostoslista olikin melkoinen. Tällä erää mukaan ei tarttunut mitään isompaa, mutta kaikkea pientä sälää senkin edestä. Ostoslistalla oli mm. keittiöön työvalo ja seinähyllyt, vessan peili, kodinhoitohuoneeseen kaappienovet ja pari verhotankoa. Vessaan sain kauankaivatun peilin ja vessapaperirullalle telineen. Vessa alkaakin olla valmis - paria pannahista listaa lukuunottamatta.   


Nyt meillä on vihdoin keittiössäkin verhot! Ruuvasin verhotangon ensimmäisenä paikoilleen, jotta sain viriteltyä uuden jouluverhon, joka on odottanut jo monta viikkoa vaatehuoneessa. Tilasin tuon harmaan jouluverhon Jotexilta. Ikean paperinen valotähti pääsi keittiönikkunaan valaisemaan pimeää maisemaa. Ikkunanalunen jäi kuitenkin jotenkin tyhjännäköiseksi. Sisustin siihen olemassaolevilla kalusteillamme pienen istuskelusopen. Alelaarista ostamani Annon tuoli pääsi ikkunan eteen pienen jakkaran toimiessa sille pöytänä. Ihana uusi lampaantalja lämmittää tuolissa istujaa. Vielä kun ensilumi satelisi maahan...





Tämä päivä on mennyt nukkuessa yön univelkoja pois ja jos tästä pikkuhiljaa saisi itsensä käyntiin. Illemmalla pitäisi viedä tavaroita kirppikselle myyntiin. Jos vierashuonettakin saisi tyhjemmäksi kun kirppiskamat häipyvät ja pääsisin laittamaan sitäkin huonetta kondikseen. Niin paljoa minua ei aamulla kotiin tullessa kuitenkaan väsyttänyt, etten olisi jaksanut käydä kuvaamassa suloisia kauriita lähipellolla :) Olen nähnyt paljon kauriita kotimme lähellä. Toivotaan, että kauriit eksyvät joskus pihapiiriimme :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)