maanantai 23. marraskuuta 2015

Keittiöremppaa


Keittiöremonttimme on edennyt nyt niinkin hyvälle mallille, että enää puuttuvat vain listat, peitelevyt ja valot. Perjantaina paikoilleen päätyi liesituuletin, seinähyllyt ja reelinkitangot! Hyllyistä tosin yksi puuttuu, kun joutuu hakemaan uudet kannattimet Ikeasta edellisten oltua täysin kierot... Eipä tullut kaupassa tarkistettua, ehkä nyt sitten muistan tsekata. 

Meille ei tosiaan yläkaappeja tullut tuota kolmea kaappia enempää ja esim. kuivauskaappia keittiössämme ei ole ollenkaan. Mietin etukäteen, kuinka pärjäämme ilman kuivauskaappia, mutta hyvin ainakin tähän asti olemme tulleet toimeen. Kuivauskaappiin jäi helposti kaikkia muovikippoja ja kuppeja jemmaan, mutta nyt kaikki astiat päätyvät todella omille paikoilleen, koska ei niitä kehtaa pöydän päällä pitkään virutella. 


Toiselle seinälle olin suunnitellut liesituulettimen viereen avohyllyt ja mikä tuska olikaan päättää, minkä väriset hyllyt hankitaan. Lopulta päädyin mustiin kannattimiin ja valkeisiin hyllyihin ja kieltämättä olen tyytyväinen tähän ratkaisuun. Liesituulettimen olisin halunnut mustana, mutta tätä mallia ei enää mustana löytynyt tähän hintaan, joten mennään nyt tuolla teräksisellä. Haaveissa olisi suhutella se jossain vaiheessa mustaksi. Yläkaappien viereen olisin hyvin mielelläni halunnut myös pari hyllyä, mutta todennäköisesti seinämä olisi mennyt liian ahtaan näköiseksi. Tyydyin siis reelinkitankoon ja kello pääsi tälle seinälle tikittämään. 

Keittiönpöytämmekin näyttää kuin uudelle kun tempaisin vahakankaan pois. Nyt jostain syystä pöytä ei näyttänytkään niin pahalta ilman peittävää liinaa/vahakangasta, joten pöytä saa jäädäkin paljaaksi. Uusi pöytä on hankintalistalla ja eilen kaljupäisen herran kanssa tuumittuamme, päätimmekin tehdä sen itse pyöreän Ikean pöydän sijaan (ehkä sivupöydän innoittamana päätimme kokeilla taitojamme suuremmankin pöydän kanssa). Jouluna meitä on isompi poppoo koolla ja nykyinen pöytä on niin vietävän pieni, että tilaongelmia tulee. Siispä uusi pöytä olisi tarkoitus saada jouluksi valmiiksi. Tästä lisää myöhemmin :)


Olen makustellut toistakin keittiönseinämää kun se on alkanut häiritä enemmän ja enemmän. Suurin ällötys seinämällä on pöytätaso. Jään nyt kuitenkin ehkä vielä pohtimaan. Nyt lähden sudittelemaan hirsisuojaa vierashuoneeseen ja askartelemaan työpöytää. Palaan aiheeseen ;) 


Mukavaa talvista tiistaita ja uudet lukijat tervetuloa mukaan! :) 

2 kommenttia:

  1. Huomattava muutos entiseen!! Kiva on keittiö :) Nyt pysyy kaakelitkin paikoillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo nyt ei pitäisi kaakeleiden pomppia paikaltaan ;)

      Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)