maanantai 30. marraskuuta 2015

Mylläystä ja diy-penkkiInnostuin eilen hiukan rymsteeraamaan kotona ja huonekalut saivatkin kyytiä. Eteiseen en ole ollut tyytyväinen koko aikana. Koska tuulikaappimme on kesken ja sieltä puuttuu naulakkojärjestelmä, pystynaulakkomme tursuu takkeja. Siirsin naulakon pois olohuoneen oviaukosta, jotta takkikaaos ei näkyisi sinne. Perunalaatikosta tehty hylly oli eteisessä vain väliaikaisesti, tarkoituksena oli siirtää se pois kun tuulikaapin naulakkosysteemi valmistuu. Siirsin sen jo nyt vierashuoneen puolelle, jossa säilytystilaa kaivataan kipeästi. Vierashuoneesta puolestaan siirtyi eteiseen vanha lipasto. Lipasto pääsi peilin alle ja peilin alla ennen ollut penkki siirtyi makuuhuoneeseen. Makuuhuoneesta vierashuoneeseen päätyi toinenkin perunalaatikko. 

Teimme eilen iltapäiväpuhteena kaljupäisen herran kanssa penkin olohuoneeseen takan eteen. Penkki on tehty vanhasta lankusta, josta myös etukuistin penkki on tehty. Jalat sahasimme väliseinäpalkista. Penkki odottaa pintakäsittelyä ja sehän suorastaan huutaa lampaantaljaa päälleen. Tänään sain makkaria valmiimmaksi, tästä lisää myöhemmin.

Huomenna se alkaa joulukuu ja blogissa käynnistyy joulukalenteri. Kannattaa liittyä sivuston jäseneksi, sillä myös arvontaa on luvassa - ja blogin jäsenille arvonnassa saattaa olla jotain etua! :) 


Mukavaa marraskuun viimeistä iltaa! 

Ripaus punaista keittiössäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)