sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13. luukku: Joulumarkkinat


Huhhei, jo kolmas adventtikynttilä syttyi tänään! Jouluunhan ei ole enää kuin vajaa pari viikkoa - ja minulla on kyllä kaikki hommat ihan vaiheessa. Jotenkin tuntuu, että joulunodotus alkoi niin aikaisin, että tuntuu epätodelliselta, että pitkältä ajalta tuntunut odotus pian loppuu ja joulu todella tulee. Eikä tuo ikkunasta avautuva musta maisema ainakaan lisää joulufiilistä... Tänään satoi kuitenkin jo lunta! Edes viisi minuuttia :)

Tämä viikonloppu on ollut täynnä joulumarkkinoita ympäri Suomea ja myös Lappeenrannassa oli Linnoituksen perinteiset joulumarkkinat. Joulumarkkinat on järjestetty kaaauan, mutta jotenkin olen itse onnistunut aina missaamaan ne viimeisen yhdentoista vuoden aikana. Tänään kuitenkin vihdoin pääsimme osallistumaan tapahtumaan. 


Kävimme miss Kiukun ja kaljupäisen herran kanssa katsastamassa markkinahumua. Joulupukkia pieni neito odotteli tapaavansa, mutta pukkia emme nähneet. Pukki tosin unohtui kun hurmaava poni löytyikin - ja sillä sai vielä ratsastaa! Neitihän oli myyty. Tarinaa riittää taas pitkäksi aikaa. Ostin markkinoilta puisen kuusen. Viritin kotona siihen pienen valosarjan ja ikikuusi on valmis! Oikea kuusi saa odottaa vielä kotimetsän reunassa ensi viikkoon. 

Muistathan, että huomenna selviää myös arvonnan voittaja! Vielä huomiseen kello 15 asti sinulla on aikaa osallistua, GreenGaten lattekuppien arvontaan, arvonnan voittajan julkaisen blogissani huomenna kello 16 :)


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)