tiistai 15. joulukuuta 2015

15. luukku: Lahjat peittyi kääröihin


Otsikkohan luetaan siis ostetaan ajallaan... En muista, koska joululahjaostosten tekeminen olisi ollut näin vaikeaa. Ennen ostin lahjat hyvissä ajoin, mutta viime vuosina olen huomannut ostavani ne vasta kuun puolen välin jälkeen. Tänä vuonna tosin ongelmana on ollut se, ettei minulla ole ollut hajuakaan, mitä kenellekin hankin. Varsinkin kaljupäinen herra tuottaa vaikeuksia ja jopa tytölle oli vaikeaa keksiä tänä vuonna sopivaa lahjaa. 

En halua hankkia kenellekään mitään turhaa vaan mieluisia ja käytännöllisiä lahjoja. Mitäpä sitten ostat, kun kaikilla on jo kaikkea? Tyttö hukkuu leluihin jo ennestään ja vaatteitakin alkaa taas olla mukavasti. No jotain onneksi keksin parin lelulahjan ja vaatenyssäkän lisäksi: nimittäin pieni hylly tytön omaan keittiöön. 


Sain kuitenkin kaikki lahjat tänään hankittua ja olen jo muutamia paketoinut. Paketoin tänä vuonna lahjat lähinnä voimapaperiin sekä mustaan ja valkeaan lahjapaperiin. Pakettikortit tein itse paperista ja painoin lahjansaajan nimen niihin leimasimilla. Pienet kakkupaperit sopisivat tähän oivallisesti, mutten löytänyt niitä mistään. Paketointiurakka jatkuu illalla kun neito jo nukkuu. Nyt lähdemme juhlimaan päiväkodin joulujuhlaa. 

Oletko sinä jo hankkinut joululahjat?


Paketointiassarit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)