tiistai 22. joulukuuta 2015

22. luukku: Joulupöydän kattaus


Ehdin vihdoin hieman mallata joulun kattaustakin. Nyt kattauskin näyttää joltain kun alla on uusi pöytä! Vanha pöytämme oli aivan liian pieni ja hutera ja väärän näköinen ja väärän värinen. Uusi pöytä on ollut haaveissa jo kauan ja tarkoituksena olikin jossain vaiheessa se hankkia. Ensin aatoksena oli hankkia nykyiseen keittiöön pyöreä pöytä Ikeasta, mutta sainkin taas huikean idiksen. 

Katselin aikani lankkupöytiä ja tuumimme kaljupäisen herran kanssa, että tehdäänpäs meillekin itse ruokapöytä. Tuumasta toimeen ja kävimme ostamassa höylättyä kuusilautaa. Kiinnitimme laudat rimoilla toisiinsa. Tarkoituksena oli tehdä puiset jalatkin, mutta ei siitä oikein hyvä tullut, joten lampsin taas Biltemaan ja ostin pukkijalat. Pöytä odottaa vielä lisää maalausta, mutta kunhan nyt jään lomalle niin katsellaan maalausta loppuun sitten :) Nyt mahdumme kaikki pöydän ääreen hyvin syömään!


Joulukattaus meillä koostuu punaisista Taika-astioista. Hankin Taika-lautaset viime jouluksi ja koska tänä jouluna meitä syöjiä on enemmän, piti niitä hankkia jokunen lisää. Valkoinen Teema toimii apuna sekä Kastehelmi-kulhot jälkiruokaa varten. 

Hommia olisi vielä vaikka kuinka, mutta en jaksa ottaa stressiä. Teen minkä ehdin ja jääköön loput tekemättä :D Lahjat on kuitenkin hankittu ja ruuat ja kuusi löytyy, joten eiköhän ne tärkeimmät ole siinä :D 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)