maanantai 7. joulukuuta 2015

7. luukku: Vain kynttilät ja kultanauhat loistaa hämäräänTänä vuonna koristelummekin on taas muuttunut ja jostain syystä punainen ei ole saanut niin suurta jalansijaa kotonamme, kuin esimerkiksi viime jouluna. Itselle punainen kuuluu vain jouluun, mutta olen tänä vuonna huomannutkin suosivani kuparia, pronssia ja mustaa. Punaista löytyy nyt lähinnä olohuoneen tyynynpäällisissä ja muutamissa pienissä yksityiskohdissa.

Joka vuosi ostan jonkun uuden koristeen eikä tämäkään vuosi ole ollut poikkeus. Lapista kotiutan aina syksyisin jonkun koristeen. Tänä vuonna se oli tähti, joka pääsee kuusenoksille. Helkkä Dreamsilta ostin ihanaisen GreenGaten keinuhevosen. Clas Ohlsonilta olen löytänyt ihania ja edullisia mustavalkeita joulukoristeita, jotka ovat päätyneet suureen Riihimäen lasitölkkiin. Anttilasta ostin nuo sohvapöydällä lekottelevat pronssiset timantit. 
Sisustuspuoti Helkkä dreamsista ostin perjantaina Mailegin Nisse-tonttutytön, joka istuu itsetehdyllä penkillä takan edessä. Joulukoristeet alkavat meillä olla jo paikallaan ja kuusi on enää ainoa koriste, mikä meille tulee. 


Oletko sinä jo koristanut kotisi jouluun? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)