keskiviikko 9. joulukuuta 2015

9. luukku: Aattoilta pitkä on, taival valoton


Varsinkin täällä maalla kaipaa valoa pimeyteen. Täällä ei ole katuvaloista tietoakaan ja naapurin valot ovat vain pieni tuike kaukana puiden katveessa. Olen aina pitänyt tunnelmavaloista, mutta nyt ne ovat entistäkin tärkeämmässä roolissa. Saankin oivan tilaisuuden esitellä kotimme jouluvalojen ohella  myös olkkarin paria uutta juttua.

Ostin Ikeasta jalkalampun, joka pääsi nurkkaan. Myös uusi kauan haaveilemani valkea nukkamatto saapui. Kissat ovat omineet maton itselleen ja siinä onkin oikein mukava kölliä päikkäreitä. Nyt maton saavuttua olohuone näyttää valmiilta ja matto on paaaljon paljon parempi kuin entinen. Olkkarissa on myös spottivalot paikallaan, joten olohuoneen valaistus alkaa olla kohdallaan. Kattovalo hankitaan joskus kun joku kiva sattuu kohdalle. 

Jouluvaloja meillä on pallovalojen muodossa ja keittiönikkunassa roikkuu Ikean pienempi tähti. Jouluvalot palavat melkein yötä päivää aina kun olemme kotona. Vierashuoneeseen olisi tarkoitus hankkia kynttelikkö työpöydän päälle. Parvenkaiteeseen haaveilin jotain valoköynnöstä, mutta koska parven remontti on vielä vaiheessa, tänä jouluna ainakin tuo valoviritelmä jäi. Parven remppa tosin alkoi eilen, kun maalasin jo parvenkattoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)