lauantai 26. joulukuuta 2015

Meidän joulumme


Joulu hurahti ohi nopeasti kuten aina. Jouluaatto on itselle se joulun kohokohta ja joulupäivähän menikin töissä. Jouluaattoaamu alkoi perinteisesti Joulupukin kuumanlinjan katselulla. Tällä erää tyttö ilmoitti, että hän haluaa soittaa Pukille. Kokeilimme jokusen kerran, muttemme päässeet läpi. 

Meille saapui ensimmäinen jouluvieras jo aamusta kun veljeni perheen koira tuli meille. Kissat eivät olleet vieraasta kovin innoissaan... Lumiukon jälkeen söimme joulupuuron. Iltapäivällä lähdimme käymään haudoilla kun kaikki vieraat saapuivat ja sitten alkoikin jännittävä odotus, milloin Pukki tulee. Lopulta se Joulupukki tuli ja lapset olivat ratketa jännityksestä ja riemusta. Pukki toi paljon lahjoja - tosin tänä vuonna lahjamäärä tytsylle oli järkevä, verrattuna edellisvuoteen... Neito sai tietenkin paljon toivottuja Frozen-juttuja, iPadiin uudet kuoret, vaatteita, värityskirjoja, leluja jne. 

Itselle Pukki toi ihanan GreenGaten kannun, joka päätyikin heti joulupöytään ja mustavalkeita Taika-kulhoja. Kirsikkana kakun päällä oli Aalto-maljakko <3 Kaljupäinen herra muisti lahjatoiveeni... Ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaanlaisesti. Uusi ruokapöytä tuntui silti liian pieneltä :D 

Mukavaa tapaninpäivää! 4 kommenttia:

 1. Kauniit joulukuvat. Ihan joulun tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen aika kuinka kauniita kuvia!
  Niin tunnelmallisia, niin äärettömän tunnelmallisia ♥
  Leivinuunin (?) päällä nukkuva kissa on mitä herttaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti :) <3
   Seppo, tuo kissatriomme nuorin, on aika herttainen kaveri, vaikkakin vielä hiukan kuriton :)

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)