tiistai 29. joulukuuta 2015

Välipäivien vapaat


Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus - joulukoristeet ja varsinkin punainen väri karsiutui meiltä jo tapaninpäivänä. Joulukuusi sentään jäi vielä paikalleen ja se saa olla uuteenvuoteen asti , ellei se ala karistaa neulasiaan hirmuisesti. 

Kaivelin sohvalle tyynynpäällisiä jemmasta ja päädyin perusvalkeisiin päällisiin. Jos valkeilla tyynynpäällisillä saisi vähän valkeutta tähän talveen. Joulukukat saivat myös vielä jäädä. Joulupukin tuoma ihana Aaltomaljakko sai eilen uudet kukkaset kun jouluksi ostetut valkeat tulppaanit alkoivat nuupahtaa. Myös ensimmäinen esikko kotiutui meille eilen <3
Punaiset GreenGaten mukit pääsivät keittiön avohyllyiltä kaappiin ja tilalle tuli mustavalkeaa värimaailmaa noudattelevia yksityiskohtia. Muutama lattekuppikin pääsi jo hyllyyn muistuttamaan tulevasta keväästä. Lattekupit ovat olleet nyt ahkerassa käytössä kun Pukki toi kaljupäiselle herralle Dolce Gusto-kahvikoneen. 


Sain kuin sainkin sunnuntaina keittiöön silikonisaumat! Pystysaumat puuttuvat vielä ja loput saumat laitetaan jahka saamme sähkötyöt vihdoin valmiiksi ja peitelistat paikalleen. Hiljaa hyvä tulee, hehe. Haaveissa olisi saada ensi vuoden aikana keittiön toinenkin kaappiseinämä rempattua. Varsinkin nyt joulun aikaan kirosin taas pientä jääkaappia ja toiveena olikin, että ensi jouluna meillä olisi jo iso jääkaappi, johon ei tarvitsisi sulloa ruokia. 


Itse vietän nyt uudenvuodenpäivään asti lomaa. Eilen oli asiakastapaaminen ja tänään tytsy livisti mummin luo yöksi eli minulla olisi aikaa tehdä vaikka remppaa, kröhöm. Talvi tuntuu tulleen todella, tänäkin aamuna mittari näytti neljäätoista astetta pakkasta! Yöllä kuutamo kumotti komeasti ja bongasinpa vessareissulla pihamaalta vieraitakin: kolme supikoiraa hiiviskelivät pihalla kuutamon loisteessa. 


Miten sinä vietät välipäiviä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)