perjantai 8. tammikuuta 2016

Lokoisaa pakkaspäivää


Ulkona riehuu -27 asteen pakkanen, joten aikalailla sisätiloissa on mennyt nämä vapaat. Uunia ja takkaa on lämmitelty ja saatiinpa eilen remonttiakin etenemään: vessassa ja tuulikaapissa komeilee uudet patterit ja keittiöön saimme pistorasiat paikoilleen. Työtason valot oli tarkoitus asentaa, mutta muuntaja oli kuin olikin liian pieni. 

Saimme myös puuttuvan hyllyn paikalleen keittiöön. Nyt avohyllyjä on alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kolme. Kahvinkeitinkin pääsi sille suunnitellulle paikalle. Toinen kaappiseinämä on suunnittelun alla kun edelleen on epäselvää mitä sille edes tehtäisiin. 
Järkyttävä lenssu on ottanut vallan, joten kovin ihmeitä puuhasteluja ei edes jaksa tehdä. Tytsy alkaa onneksi olla parantunut ja toivoa sopii, ettei itselläkään tämä lenssu enää tästään pahenisi. Tämä päivä menee siis täysin pyjamapäivänä. Heitämme itsemme siis sohvalle pohtimaan huikeita idiksiä tulevien remonttien suhteen :)

Kuvat ovat Instagram-tililtäni. Kissanpäivien touhuja löytyy Instassa nimimerkillä riitta.malkia - tervetuloa seuraamaan! :)


Mukavaa perjantaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)