sunnuntai 24. tammikuuta 2016

MullinmallinLeppoisaa sunnuntaita! 

Meillä huonekalut vaihtelivat sunnuntain kunniaksi paikkaansa. Kaikkihan alkoi oikeastaan... En kyllä edes muista tarkalleen mistä, mutta eilen aloitin jo tytön huoneesta ja tänään mylläys laajeni olohuoneeseen, keittiöön, vierashuoneeseen ja meidän makkariin. Melkeinpä koko taloon siis :DHuonekalumme ei ole tähän kotiin hankittuja vaan olemme sisustaneet uuden kodin vanhoilla kalusteilla enkä ole ollut täysin tyytyväinen kokonaisuuteen. Pikkuhiljaa tavarat alkavat löytää ne oikeat paikkansa ja samaa toivon huonekalujen kohdalla. Neliöiden tuplaannuttua myös jotain huonekaluja täytyy hankkia lisää ja niinpä sitä joutuu ensi kuussa suuntaamaan Audin nokan kohti Ikeaa. 

Olen pitkään katsellut meidän tv-tasosenkkiä sillä silmällä, että joku siinä mättää. Senkki on todella massiivinen ja haluaisin jonkun yksinkertaisemman ja siromman tv-tason. Nyt kun neitokainenkaan ei enää mähmi telkkaria pienillä sormillaan kuten vuoden vanhana, telkkaritaso voisi olla taas matalampi. Löysin sopivan tv-tason, joka täytynee Ikeasta kotiuttaa. Mutta mitäpä teen senkille?Senkki on suloinen enkä sitä raaskisi poiskaan myydä. Olen ollut vitriinikaappia vailla varmaan ikuisuuden. Keittiön toinen seinämä on menossa remppaan ja kaappitila pienenee tällä seinämällä uuden jääkaappi-pakastimen myötä, joten vitriinikaapille voisi olla käyttöä. Niinpä senkistä tuli vitriinikaappi viinilaseille ja muille harvemmin käytettäville astioille. Senkki muutti keittiön ja olkkarin väliin entisen polttopuuhyllyn tilalle ja polttopuuhyllykkö siirtyi keittiön ikkunan alle. Itsetehty sivupöytä puolestaan muutti vierashuoneeseen. 

Jos tämä järjestys nyt olisi ainakin hetken parempi. Voihan se olla, että jo ensi viikolla kaikki huonekalut ovat taas eri paikoilla :D
2 kommenttia:

  1. Kaunista ja kodikasta! Minä sain tänään lahjan, jonka paikkaa nyt mallaulen. Huomenna vien sen kehystykseen. Käyhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)