keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Talvipiha


Kovat pakkaset jatkuvat ja vaikka itse alan olla täynnä kylmyyttä, luonto on kauneimmillaan. Lunta on tullut mukavasti ja lumi on tarttunut puihinkin. Niinpä pari päivää sitten otin kameran hyppysiin ja kylmyyttä uhmaten lähdin pihalle kuvailemaan. 

Talokin näyttää paremmalta kun on lunta katolla, ettei punainen katto näy :D Vaikka ei katto kyllä haittaa minua vaan lähinnä nuo siniset seinät, hehe. Olemme alustavasti kyselleet kesäksi maalinpoistoa ja pitäisi vissiin pikkuhiljaa päättää, minkä värinen talosta tulisi. Vaihtoehtoina on harmaan eri sävyjä ja mielessä on kummitellut myös musta... Ehkä se lopullinen päätös syntyy sitten siellä maaleja ostaessa :D 

Mitään ihmeempiä ei ole oikein ehtinyt touhuilemaan töiden ohessa. Kävin eilen rahanahneena tekemässä ylkkävuoron ja maanantai menikin aikalailla unenpöpperössä työvuoron jäljiltä. Lenkille haaveilen, mutta jää haaveeksi tällä pakkasella kun keuhkoputket umpeutuvat. Täytyy tyytyä treenaamaan sisällä. Tänään ajattelin suunnata kirppikselle ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Toivotaan löytöjä :) 

Kaunista talvipäivää! 4 kommenttia:

 1. Voi miten nättiä teillä ulkona :) Ihanaa, kun kevät tulee ja päivät valostuu ,mutta silti on lumista :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta :) On tosi kivaa kun kevät tulee ja nyt on jo päivä jatkunut! :)

   Poista
 2. Kylmää piisaa meilläkin. Minua ei haittaa, mutta koira tarvitsisi jo pitkän lenkin. Ja todellakin- kyllä ulkona on kaunista!

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)