sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Uusi perheenjäsen

Lehteenkin päätynyt kuva :)
Hauskaa tammikuun loppua! Ja pahoittelut blogihiljaisuudesta. Postaustahti on hiipunut kun ei ole yksinkertaisesti töiltä, kuvauksilta ja muilta hommilta ehtinyt. Eikä meille nyt mitään kummoisia ole tapahtunutkaan tässä viikon aikana :) Tai no on jotain, uusi auto nimittäin kurvasi pihaan perjantaina... :)

Merkkihän ei tietenkään vaihtunut, eikä kyllä mallikaan tällä kertaa :D Itsellä tulee työmatkaa ja muita ajoja niin paljon, että dieselauto alkoi olla viisaampi vaihtoehto ja kun omallakin vielä jotain sai niin vaihtoonhan se sitten lähti. Tilalle tuli samanlainen punaisena ja dieselkoneella varustettuna. Tykkään :)


Loppuviikosta ilmestyi uusi Unelmien talo ja koti-lehti ja näyttäytyipä lehdensivuilla meidänkin koti :) Itselle ei jostain syystä ole lehti tullut vieläkään, joten piti ostaa irtonumero kun eräs Instagram-seuraaja vinkkasi, että kuvani oli päätynyt lehteenkin :) 
Kiitos paljon lehdelle :)

Kotona ei ole remppa edennyt missään nurkassa eikä mitään uusia juttuja ole tullut hankittua/tehtyä. Tein ylkkävuoron ja vuoronvaihtoja, joten tuntuu että pari viime viikkoa on mennyt lähinnä työpaikalla :D Eilen oli tämän vuoden ensimmäinen hääkuvauskeikka ja nyt alkoi kuvien käsittely, joten hommaa riittää. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)