lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uusi järjestys


Hyvää uutta vuotta! 

Niin se on taas vuosi vaihtunut ja on uuden seikkailun aika. Saa nähdä, mitä vuosi tuokaan tullessaan. Meillä uudenvuoden juhliminen oli hyvin rauhallista, kävimme vain katsomassa lasten ilotulituksen satamassa ja muuten hömötimme kotosalla. Tyttö on kipeänä ja kovasti alkaa itselläkin tauti tehdä tuloaan, mutta toivotaan, että se ymmärtää pysyä poissa ja ennenkaikkea jättää pienimmän rauhaan. 

Uuden vuoden kunniaksi minä otin ja muutin olkkarin järjestystä. Minulla oli pari vapaapäivää tytön ollessa mummilassa, joten vaihdoinpa huonekaluja eri asentoon. Käytännössä vaihdoin vain sohvan ja nojatuolin paikkaa ja köijjäsin senkkiä hieman eri kohtaan. 
Huone on kivannäköinen näinkin, mutta jotain se kaipaa. Ehkä jokin lipasto tai vastaava - eikä enemmän istumatilaakaan olisi pahitteeksi. Olen pähkäillyt jo pitkään, mitä olohuoneemme tarvitsisi - jotain, mutta mitä. Ehkä minä jossain vaiheessa sen keksin :) En halua kuitenkaan olkkaria liian täyteen, mutta tällaisenaan se on hiukan keskeneräisen näköinen. No, jään pohtimaan asiaa.

Ulkona paukkuu -17 asteen pakkanen, mutta onneksi sisällä on lämmintä, kiitos uunin :) Lumisateitakin on povailtu huomiselle, toivotaan, että saamme lumipeitteenkin pakkasten lisäksi :) 

6 kommenttia:

 1. No voi nyt hyvä tavaton kuinka kaunista!
  Viihtyisin erinomaisesti tuossa sohvalla istumassa, takkatulen lämmössä :) ♥

  VastaaPoista
 2. Vahingossa löysin tieni blogiisi ja voi mikä ihanuus täällä odottikaan! Upeat hirsiseinät ja tunnelmat!
  Jään kyllä lukijaksi.
  Tulehan vastavierailulle Ouluun, Villa Kardemummaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon - mukavaa, että löysit blogini! Tervetuloa mukaan! :)
   Kiitos kutsusta, Ouluun on aina ilo tulla, vaikkakin vain blogin merkeissä :)

   Poista
 3. Ihana koti teillä <3 kiinnostaisi kovasti miten ja millä tarkalleen ottaen käsittelit nuo hirsiseinät? Mikä sävy ja miten käsittelit ennen hirsisuojaa? Meillä olisi sama homma edessä... ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hirret vain imuroitiin ja pestiin - olivat melko pölyiset - ja käsiteltiin kahteen kertaan Tikkurilan Paneeli-ässä hirsisuojalla. Hirsisuoja sävytettiin valkeaksi. Hirsisuoja on todella juoksevaa, joten lattiat kannattaa suojata hyvin, ettei roisku :D

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)