maanantai 8. helmikuuta 2016

Kevät mielessä


Talvenselkä tuntuu taittuneen - ainakin lämpötilojen puoleen. Ulkona on lämpöasteita ja räystäät tiputtavat vettä kuin keväällä konsanaan. Pikkulinnutkin laulelevat jo kovasti. 

Niinpä ajatuksissani oli aika siirtyä myös hiukan ulos. Kunnostaminen ja remontointi ei omakotitalossa lopu ikinä ja kesän koittaessa olisi tarkoitus lyödä sisärempat tauolle ja aloittaa kunnostamista ulkona. Kaikki on aikalailla suunnittelun asteella ja kaikkea ei todellakaan ennätetä tänä kesänä tekemään - eikä varmaan seuraavanakaan. 

Ulkomaalaus olisi suurimpana haaveena tulevalle kesälle, mutta katsotaan saadaanko se toteutettua nyt vai joutuuko sitä vielä siirtämään seuraavalle kesälle. Nykyisen maalin laadun selvitys olisi agendassa seuraavaksi ja tästä riippuukin aika paljon. Väri on nyt sentään päätetty - ehkä :D 

Koska sadevesijärjestelmien uusiminen jää seuraavalle kesälle, kunnostaminen keskittyykin kauemmas talosta, jossa ei tarvitse kaivurilla sitten myllätä. Leikkimökin uutta paikkaa mietitään, kasvimaa- ja hyötypuutarhasuunnitelmat pyörivät mielessä ja pihapolkua olisi tarkoitus hieman uusia. Tiedän ainakin mitä teen kesälomallani :D 


Tänään ohjelmassa olisi kaupunkireissu ja tuulikaapin kunnostusta. Huomenna menemme vihdoin tytsyn kanssa katsomaan Järven tarinaa. 

Mukavaa päivää! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)