torstai 25. helmikuuta 2016

Talvilomaa


Talvilomani saikin sitten muutaman päivän jatkoa, kun jouduin käymään lääkärissä ja jäämään saikulle. Poskiontelot ovat pitkästä aikaa tukkeessa ja henkeä ahdistelee. Kovilla pakkasilla huomasin, että hengittäminen alkoi käydä tiukemmaksi ja nyt viikonlopusta asti on ahdistanut henkeä pitkittyneen flunssan seurauksena. Huooohh. 

Olemme kuitenkin ehtineet lomallani tehdä jo vaikka mitä. Tytölle mieluisin lomapuuha oli reissu HopLopiin, josta tyttö oli puhunut pitkään. Veljenpoika oli yökylässä ja olen saanut kuvasavotan valmiiksi hääkuvien osalta - nyt alkaakin savotta lapsikuvien kanssa. 


Vuoden ensimmäisen lapsikuvauksen innoittamana tyttökin innostui pitkästä aikaa poseeraamaan ja saimmekin neljävuotiskuvan neidosta. Nyt saikulla onkin hyvää aikaa käsitellä kuvia kun ei paljon muuta jaksa :)
Remontti on kuitenkin edennyt aimo harppauksin lomani aikana. Ystävämme The Kompura muutti meille jälleen eilen ja koska Kaljupäisellä herrallakin on lomaviikko, hän pääsee ampumaan kauankaivattuja listoja keittiöön. Itse toimin työnjohtopuolella Ventoline kourassa, hehe. 

Laitan kuvia keittiön muutoksesta jahka saamme sen valmiiksi. Mukavaa päivää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)