sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Tyttären vaaleanpunainen huone


Heipsan taas pitkästä aikaa - ja mukavaa ystävänpäivää! 

Itse "juhlin" ystävänpäivää töissä :) Tosin eipä meillä ole ystävänpäivää koskaan pahemmin juhlittukaan, itse antiromanttisena ihmisenä pidän koko päivää vuoden turhakkeena :D 

Tyttö oli viikonloppukylässä mummin luona, joten eilen ehdin väsymyksestä huolimatta siivoilla neidon huonetta (perjantai-iltana oli eri viranomaistahoille järkätyt yhteistyökemut, joissa tuli käytyä...) Raivailin rikkonaisia ja muuten tarpeettomaksi käyneitä leluja pois ja nyt kun pikkuneiti ei ollut paikalla, sain vihdoin eliminoitua nukkekodista joulukuusen :D Vaikka tykkään selkeästä ja melko karsitusta linjasta, lastenhuoneessa saa elämä näkyä reilusti. En kuitenkaan tykkää liiasta tavaramäärästä ja siksi aina teenkin välillä pieniä siivousiskuja leluröykkiöihin. Tytsy on onneksi itsekin melko siisti tapaus (kaikella tavalla <3) ja hän kerääkin lelut suht hyvin leikin jälkeen paikalleen. 

Tytön huoneen järjestys on muuttunut vastikään ja tavarat hakevat vieläkin hiukan paikkaansa. Osa nykyisistä tavaroista päätyy kesällä leikkimökkiin, esim. kirppikseltä edellisreissulla löytämämme vanha nukenkehto, joka täytyisi vielä kunnostaa.
Minulla alkaa aamulla talviloma ja ihan kiva ylläri olikin, että kaljupäisellä herrallakin on seuraava viikko lomaa. Jospa siis ehtisimme väsäillä remppajuttujakin. Keittiön listahommia olisi luvassa ja toisenkin kaappiseinämän kunnostaminen olisi tarkoitus aloittaa työtason vaihdolla. 

Parvi odottaa myös maalaajaa ja katselin jo tapettivaihtoehtojakin parven pieneen seinänpätkään. Tuulikaappia on myös kunnostettu ja sain sinne yhden diy-projektin valmiiksi, koitan ehtiä siitä laittaa postausta myös piakkoin. Koitan ehtiä lomalla muutenkin päivitellä blogia vähän useammin kuvaushommien ja remppajuttujen ohessa.

Mukavaa päivää! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)