torstai 31. maaliskuuta 2016

Pieni pala pääsiäistä


Suuren suuret pahoitteluni, etten ole blogiin ehtinyt mitään päivittelemään. Pääsiäinenkin oli ja meni, mutta tässä pieniä pääsiäisfiiliksiä meiltä :) Tänä vuonna kävi pääsiäisen osalta samoin kuin viime jouluna: mitään ihmeempiä koristuksia tai askarteluja ei tullut tehtyä. Muutamat tipuset pääsivät esille ja tunnelma luotiin lähinnä pääsiäiskukilla. Rairuohotkin istutimme, mutta ne eivät oikein kasvaneet :D 

Maaliskuukin on taittunut jo viimeiseen päivään. Lumet sulavat kovaa vauhtia ja tuhannet idikset pihaa varten pyörivät mielessä. Tekemistä on niin paljon, etten edes tiedä mistä alottaisi. Todennäköistä on, että kaikkea ei tänä kesänä ehdi edes tekemään, mutta toivotaan, että mahdollisimman paljon saan aikaan :) Kunhan lumet sulavat enemmän, täytynee aloittaa pihahommat leikkaamalla pensaita ja puita. Takapihan pari villiintynyttä pensasta saavat ainakin lähtötuomion kokonaan. 

Mukavaa alkavaa huhtikuuta! :)4 kommenttia:

 1. Pihahommat täälläkin mielessä, tosin haravointia en kaipaa yhtään. Ja sitä ainakin mökillä riittää.

  Aurinkoa päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haravointi ei kuulu omiinkaan lempparitouhuihin :D
   Kiitos samoin sinulle! :) <3

   Poista
 2. Aivan ihanaa alkavaa huhtikuuta! ♥

  Meillä on piha yhä täysin lumen vallassa, mutta odottelen jo äärettömän kovasti, että pääsisi laittamaan pihaa kesäkuntoon. Ja voi sitä hetkeä kun pääsee ostamaan ja istuttamaan ensimmäiset orvokit.. oijoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotan innolla kukkien istuttamista :) Tämä on meidän ensimmäinen kesä tässä talossa, joten kiva nähdä mitä kaikkea pihasta nouseekaan lumien sulettua.

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)