perjantai 4. maaliskuuta 2016

Väriä ja aurinkoa


Keväinen mieli alkaa hiipiä enemmän ja enemmän mitä useampi päivä kalenterissa vierähtää maaliskuun puolella. Haluaisin kovasti jo kaivaa keltaiset tyynynpäälliset sohvalle, mutta täytyy nyt malttaa, että saan lattian maalattua olkkarista. Hiomapölyn myötä koko kämppä on suursiivouksen alla ikkunoita ja verhoja myöten. Tosin keväinen hommahan tuo suuri ällötykseni ikkunanpesu on muutenkin. Myös hirsien siivous on taas esissä. 

Kävimme eilen ensimmäistä kertaa luistelemassa tytön kanssa. Neitokainen kesti yllättävän hyvin pystyssä! Luonnonlahjakkuus :) Itsekin sai hieman totutella monen vuoden tauon jälkeen. Kävin keskiviikkona töistä päästyäni paikallisessa urheilukaupassa hiotuttamassa neidon kaunokeista alimmat piikit pois ja samalla ostin itselleni hokkarit, entiset luistimeni heitin pois joskus varastoa siivotessani.
Luistelu oli huippua, en muistanutkaan kuinka paljon olen aina siitä tykännyt! Tänään lähdemme taas testaamaan jäätä kauppareissulla ja olkkarinlattian hiominen ja maalaaminen alkaa :) Aurinkoa ainakaan vielä näkynyt, mutta toivotaan, että se sieltä pilkahtaisi esiin. Näkyisi hiomapöly vielä paremmin :D 

Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)