perjantai 8. huhtikuuta 2016

Harmaata ja vihreää


Kun raivasin pääsiäiskoristeet pois keltainen tehosteväri väistyi. Kaipasin tilalle jotain. Niinpä tilalle tulikin vihreän ja mintun eri sävyjä - sekä harmaata. Kun kesä lähestyy, myös turkoosi tulee mukaan. Kaiketi, niin ainakin viime kesänä kävi :D Tilasin pääsiäiseksi pari keltaista tyynynpäällistä ja samalla kotiutin pari harmaatakin tyynynpäällistä. 

Olkkarista vaihdoin tosiaan karvalankamaton makkariin niinkuin aiemmin kerroin. Sain vihdoin pestyä Annon nami-maton ja nyt se komeilee olkkarissa kesämattona. Syksyllä varmaan vaihdan matot toisin päin.  

Ostimme tytsyn kanssa tänään kasvimaata varten siemenet, siemenperunat sekä yhden istutuslaatikon. Matkaan tarttui myös kymmenen orvokintainta. Katsotaan mihin kaikkialle niitä ripottelemme, lähdemme tästä istutushommiin :) Itsellä sunnuntai menee työn merkeissä ja huomenna olisi vuorossa siivoushommia - ja varmaan pihahommiakin. Joko sinä olet aloittanut kevätpuuhat?

Mukavaa viikonloppua! 


2 kommenttia:

  1. Ihanat värit! Harmaa on niin minun lemppari, mutta kylläpä on herkku tuo vihreä sen parina ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään itsekin harmaasta - ja aiemmin sitä meillä sisustuksessa vilisikin paljon enemmän, mutta sitten valkoinen vei voiton :D

      Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)