sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

My new love


Instan puolella seuraajat bongasivatkin jo kuvan uudesta Ralphistani viikko sitten ja ajattelin esitellä sen täälläkin. En ole liki vuoteen ostanut itselle mitään vaatetta, laukkua tai kenkiä - treenivaatteita lukuunottamatta - joten oli aika saada jotain kivaa itselle, mikä ei liity sisustukseen tai remontointiin... :D 

Niinpä sitten tilasin itselleni uuden Ralphin laukun. Olen haaveillut ruskeasta laukusta pitkään, joten väri valikoitui aika helposti. Tykkään kovasti Ralph Laurenin laukuista, joiden tyyli on yksinkertainen ja klassinen. Tykkään kyllä kovasti myös Michael Korsin malleista, mutta jostain syystä Ralph vei kyllä voiton :) 

Ensimmäinen Ralphini on ostettu Roomasta ja se on melko iso. Laukku on tosin ollut niiiiin monikäyttöinen, etten enää käytäkään muuta kuin sitä. Tahdoin ja tarvitsin sen rinnalle jonkun pienemmän veskan ja nyt sen sain <3 


Ostin kesäksi myös maxihameen, toivottavasti se nyt päätyy päällekin! Olen nimittäin niiiiin huono käyttämään hameita/mekkoja, ettei mitään rajaa :D Koska aktiivisen treenaamisen tuloksena viime syksynä ja talvena kertyneet ylimääräiset kilot ovat karisseet - ja itseasiassa enemmänkin - myös housuosasto alkoi näyttää kehnolle. Niinpä viime viikonloppuna lampsin Cubukselle, jossa kaikki pöksyt olivat vielä tarjouksessakin ja kotiutin itselle kolmet uudet housut. 

Sunnuntain kunniaksi lähden salille ja pitäisi varmaan jatkaa pihahommia. Jos tällä erää päätyisin aloittamaan kasvimaan tekoa :) 

Mukavaa sunnuntaipäivää! 

2 kommenttia:

 1. Kaunis laukku 😍 Tykkään itsekin tuollaisista simppelin kauniista laukuista.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin yksinkertaisesta ja klassisesta :)

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)