perjantai 29. huhtikuuta 2016

Siivousta


Siivousinto iski tänään todenteolla. Eilen tuli siivottua jo parvea ja laitoin sinne hyllyt seinään. Palaan parven remppaan syksymmällä, kun remontti jatkuu ja (toivottavasti) valmistuu. Parven remppasuunnitelmat hieman muuttuivat tässä matkan varrella ja nyt remppahommat on lyöty sisällä jäihin kesän ajaksi muutenkin. 

Tytöllä oli aamulla hoidossa naamiaiset ja neito pukeutui - kuinkas muutenkaan - Elsaksi. Koska itsellä menee vappu huomisen osalta töissä, tyttö lähti mummin luo vapun viettoon. Siivosin tytsyn lähdön jälkeen ja eteisen lattiasta pieni pätkä odottaisi maalausta.H&M:n alennuksesta bongaamani puutarjotin. 
Siivoustohinoissani löysin tänään parvelle kaapistoon ostamani vetimet, jotka ruuvasinkin keittiöön. Ikeasta pitää tuoda vetimiä lisää, jotta saan vielä viimeisetkin kaksi keittiönovea uudistettua mustilla vetimillä. Koska keittiön toisen seinämän rempan ajankohdasta ei ole vielä tietoa, vaihdoin ensiapuna mustat vetimet entisten hirvitysten tilalle. Kieltämättä vetimet ovat tosi kivan näköiset :) Uutena keittiön avohyllyille löysi tiensä tänään myös aivan ihana uutukainen - tai no vanhahan se on - mutta juuri siksi niin ihana. Äitini toi minulle Raija Uosikkisen Talvikki-maitokannun <3 
Mustavalkea kuviointi sopii kuin nenä päähän meidän mustavalkeaan keittiöön. Kiitos äiti! :)
Huomenna tosiaan töihin ja katsotaan sitten, jos vappupäivänä keksisi jotain :) 


Mukavaa vappua! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)