keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Talon uusi väri


Facebookin ja Instagramin seuraajat ovat tämän jo nähneetkin, mutta päivitänpä vielä tännekin. Sain kun sainkin talon värin päätettyä! Kolme vaihtoehtoahan olivat valkea, harmaa ja musta. Kävimme veljenpoikani ja tytsyn kanssa kaupassa parisen viikkoa sitten ja nappasimmekin samalla koepöntön Tikkurilan Vinhaa. Selvisikin, että tuo maali on päällemaalattavaa ja jos pohja on hyvä sen voikin sutia vain vanhan maalin päälle. Eteläpäädystä maali on kulunein. Myös kuistien hirret, jotka ovat olleet eniten alttiina lumelle ja sateelle, joutuvat rapsuttelun alle, mutta muuten maalipinta on yllättävän siisti. 


Minun piti kokeilla maalia vain ehkä yhteen hirteen, mutta toisin kävi. Ihastuin väriin jo heti ekan hirren maalattuani ja tiesin, että tämä se on. Huomasinkin pian sutineeni puolet kuistista. Kesäloman puuhasteluihin siis kuuluukin talon maalaus nyt kuitenkin. Ikkunanpielien ja räystäslautojen maalaus jää suosiolla ensi kesälle, mutta kyllä talon ilme muuttui kummasti uudella maalilla. Laitan lisää kuvia kunhan projekti etenee :)

Tykkään ihan kybällä! <3 


Ennen...

... ja jälkeen :)
(kuvat IPhone 6.)

6 kommenttia:

 1. Hieno muutos 😊 Mökin haluan meidän mökistä joko tumman harmaan tai sit ihan musta nykyisen ruskean tilalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värin valinta oli kyllä vaikeaa, mutta joku tuossa mustassa viehätti tosi paljon ja lopulta väri valikoitui kuitenkin helposti.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää muutos!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. On kyllä iso muutos, hieno tulee.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)