perjantai 3. kesäkuuta 2016

DIY roskalava


Heipat pitkästä aikaa! Kiirettä on pitänyt. On tehty pihahommia, juhlittu 90-vuotiasta mummoa, itse vanhenin vuodella ja kaikkea muuta mukavaa (tai no en tiedä onko tuo vanheneminen niin mukavaa, heh). Kesä on oikeasti täällä ja lämmin sää on todella hellinyt. Etupihan muutostyöt ovat käynnissä ja ideointi osittain vielä kesken. Talon maalaus jatkuu ensi viikolla kun kesäloma alkaa.

Jotain sain sentään valmiiksi muutama viikko sitten :D Pinterest pitäisi todennäköisesti kieltää minulta kun keksin sieltä uusia idiksiä jatkuvasti... Eräs niistä oli eurolavoista tehty roskalava roskapöntöille. Tuumasta toimeen ja ruuvasin neljä kuormalavaa kulmaraudoilla toisiinsa. Maalasimme pohjalavan tytön kanssa jo aiemmin keväällä. Loput lavat maalasimme veljenpoikani ja tytön kanssa paikallaan ollessa valkeaksi. 
Autotallin törkypaljoudesta löysin sopivanlevyiset laudat päihin, jotta roskalavan yleisilme siistiytyi. Maalasin laudat vielä valkeiksi ja sitten roskapöntöt pääsivätkin pesun jälkeen paikalleen. Olin ostanut metalliset talonnumerot joskus viime syksynä ja nyt ne pääsivät roskalavaan. 
Roskalavaan oli tarkoitus ruuvata jokin seinäamppeli kukille, mutta en löytänyt sopivaa mistään, joten sen metsästys vielä jatkunee :)

Mukavaa kesäistä viikonloppua kaikille! :)


2 kommenttia:

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)