perjantai 10. kesäkuuta 2016

Uusia tuulia


Pari viikkoa sitten minulta pyydettiin haastattelua Styleroom-sivuston jäsenesittelyyn ja suostuin tietenkin. Viime viikolla tuo haastattelu julkaistiin Styleroomissa. Tässä linkki esittelyyn :)

http://www.styleroom.fi/users/Styleroom.fi/blogs/12402-tama-koti-on-suurin-haaveeni


Jutusta käy ilmi, että asumme tyttären kanssa tätä nykyä kahdestaan. Minulla on ollut teksti asiasta valmiina jo aika kauan, mutten ole vain julkaissut sitä. Nyt lienee hyvä sauma :) 

En normaalisti kirjoita blogissa henkilökohtaisia asioita - ja jo nimenkin mukaisesti kyseessä on kissanpäivät eli ne parhaimmat päivät elämässä, joten ikävät asiat eivät blogiini oikein kuulu. Nekin kuitenkin ovat osa elämää ja ilman vastoinkäymisiä tuskin osaisi nauttia niistä hyvistä asioista ja hetkistä. En kuitenkaan halua blogissakaan teeskennellä mitään, joten ajattelin  kuitenkin elämäntilanteestani täällä infota. Sitäpaitsi, näin hyvää fiilistä on turha salailla :)

Kaljupäinen herra ei siis ole kuvioissa mukana (tai ei ole ollut enää hetkeen). Kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen päätimme vihdoin, että erillään on parempi. Olen tooooodella tyytyväinen päätökseemme. Syitä eroon tai muutakaan tämän enempää en ala täällä ruotimaan, mutta tahdon pitää blogin rehtinä ja siksi halusin asian täällä kertoa. 

Isä pysyy edelleen tytön elämässä mukana, mikä lienee tärkein pointti. Nautin tytön kanssa olosta kaksistaan ja on ollut oikeasti todella hienoa kääntää uusi lehti elämässä. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu ja nyt ainakin kaikki on mahdollista :) Voi tätä hymyn määrää! x)


2 kommenttia:

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)