lauantai 6. elokuuta 2016

Elokuun ensimmäinen viikko


Sateista lauantaipäivää! Maalaushommat jäivät tällä(kin) viikolla haaveeksi sateen vuoksi. Tänä aamunakin heräsimme kesäsateen ropinaan (se siitä nurmikon niitostakin tänään, heh...)

Päivät hujahtavat hirmuista vauhtia. Töissä tuli huomattua, että yöt ovat oikeasti pimeät ja aamuisin sumu nousee sakeana. Syksy alkaa tehdä tuloaan. Pihassa puolukat kypsyvät ja kantarelleja kasvaa lisää koko ajan. Sohvallekin tuli kaivettua viltti esiin ja huonekuusi pääsi vierashuoneen kätköistä takaisin olohuoneeseen. Ihmettelen muuten suuresti, että tuo viime vuonna ennen joulua ostamani huonekuusi on noin hyvässä kunnossa! 


Viime viikonloppuna kävimme Tykkimäessä. Tytsyn lemppari oli tietenkin poniratsastus, vaikka se ei tänä vuonna enää tuntunut niin iso hitti olevankaan edelliskesään verrattuna. Mukavaa oli ja pienimmäisellä tarinaa riitti reissusta pitkin viikkoa. Kävimme viikolla moikkaamassa isomummoakin pitkästä aikaa. 


Mummolan kisu.

Isomummin luona.
Ensi viikolla olisi luvassa pidempi vapaapätkä ja pientä reissuakin olisi tiedossa :) Tänään luvassa on kuitenkin hauskanpitoa parhaan kaverin kanssa pitkästä aikaa. Päivittelen kuulumisia taas kunhan kuvauskeikoilta ja muilta kiireiltä ehdin :)

4 kommenttia:

 1. Joskus sade tuo myös huilailumahdollisuuden:)
  Oikein odotan, että huomenna sataisi ja saisin hyvillä mielin käyttää päivän lukemiseen. Olisi nimittäin vähän pihatöitä rästissä...
  Mukavaa elokuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen toisaalta salaa tyytyväinen, että on satanut, jolloin olen hyvillä mielin voinut laistaa mm. nurmikonleikkuuta :D Mukavaa elokuuta sinullekin! :)

   Poista
 2. Hei!
  Kyllä ilmat alkaa olemaan jo aika syksyiset.
  Kiva tuo huonekuusi! Ja olet saanut pidettyä sen noin pitkään hyvänä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!😊

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)