torstai 8. syyskuuta 2016

Syyskuu


Niin se syksy virallisesti koitti ja kalenterinlehti kääntyi syyskuun puolelle. Kuvailin tänään makuuhuonetta, joten tässäpä kuvaa meidän makkarista. Olen ollut aikeissa postata keväällä hankkimistani pellavalakanoista jo kauan. Nuo pellavalakanat olivat todella nappiostos! En muita lakanoita enää sänkyyn haluaisikaan. Pellavainen aluslakana olisi myös huippu, ehkä jopa kammoksumani helmalakana - varsinkin nyt kun sängyssä ei ole päiväpeittoa. 

Päiväpeitto on hakusessa edelleen, entisen kun heitin lopulta kierrätykseen. Päiväpeitto keräsi karvaa ja oli melko kulahtanut tiheän pesemisen vuoksi. Nyt kun karvatassut eivät makkarissa enää majaile, voisi uuden päiväpeiton hankkia hyvillä mielin. Kunhan löytäisi sopivan :) Makuuhuoneen (tai oikeastaan koko talon) pienimuotoinen mylläys on vielä hiukan kesken, mutta makkari nyt alkaa olla melkolailla valmis - lattianmaalausta lukuunottamatta :)

Huomenna olisi vielä luvassa viimeinen työvuoro ennen kesäloman viimeisiä rippeitä ja sunnuntaina suuntana olisi Lappi. Seitsemän päivää Lapissa tuntuu ensimmäistä kertaa koskaan pitkältä ajalta... Päivittelen seuraavaksi reissusta! :) 


Mukavaa alkanutta syyskuuta! 6 kommenttia:

 1. Miksi aika tuntuu pitkältä? Meinaako sisustuskärpänen puraista liian innokkaasti ettei malttaisi lähteä vai eikö ole reissufiilistä?

  VastaaPoista
 2. Hurmaava makuuhuone!!
  Ihastelen noita eteerisen kauniita pohjoisen sävyjä.

  Lempeää syyskuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Olen blogisi uusi lukija ja selailin myös vanhempia postauksia. Huikean muutoksen olet tehnyt talossasi! :) Tervetuloa vastavierailulle blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tervetuloa seuraamaan blogiani :) Täytyy käydä tutustumassa sinunkin blogiisi :)

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)