Kirppislöytöjä


Niin se vain syyskuukin on tätä päivää vaille taputeltu. Päivät lyhenevät, linnutkin puuhaavat kovasti muuttoaan ja itse alan olla kynttilöiden suurkuluttaja. En varmaan kyllästy koskaan viemään kynttilöitä lyhtyihin pitkin pihamaata ja terasseja. Eilen ostimme uuden lyhdyn ja pihahommien lomassa ripottelimme kynttilöitä sinne tänne. Nyytikin viihtyi meidän kanssamme ulkona hetken, mutta ilmeisesti sää alkoi olla niin kolea, että karvaturri alkoi mankumaan hyvin äkkiä takaisin sisälle. 


Joka päivä kotikin alkaa olla valmiimpi. Aikaansaannoksiani eiliseltä illalta on mm. viimeisten keittiönlaatikoiden paikoilleenlaitto. Kasausvirheen vuoksi laatikoiden etulevyt tulivat väärään kohtaan ja näin ollen laatikot eivät menneet kiinni. Etulevyn irroittaminen olikin kinkkisempi juttu, mutta Youtube pelasti tässäkin (laatikoissa oli oma mekanismi, ei normaalia ruuvikiinnitystä). Nyt laatikot kuitenkin komeilevat paikallaan! Myös vessan allaskaluste on kasattu kokonaan ja maalasin eilen peilikaappiakin. 

Kävin eilen pitkästä aikaa kirppiksellä kun olin tyhjentämässä vielä loppuja tavaroita kaupunkikodistamme. En edes muista, milloin viimeksi olin käynyt! Myytävää oli tällä erää vähän enemmän kuin viime kerroilla. Itselle matkaan tarttui vain kaksi eri kokoista pärekoria. Yhteishintaa koreille kertyi peräti huimat 5,50€. Korit päätyivät tuunaukseen. Esittelen lopputulemaa myöhemmin. 


Kirppikseltä löydetyt korit. 
Blogissa on viime päivinä vilissyt paljon vierailijoita, kiitos teille! Tulkaa toistekin lueskelemaan! :) Tulkaa myös ihmeessä tykkäämään Kissanpäivien Facebook-sivuista! Tänään agendassa olisi vanhan kodin siivous ja avainten luovutus. Katsotaan siis, mitä kaikkea tänään ehditään kotona tekemään! 


Mukavaa syyskuun viimeistä päivää!  

Kommentit