Liian aikaisessa?


Huomasin sitten toissapäivänä tilanneeni meille jouluverhot. Hups. Huomasin myös selailevani illalla sängyssä joululehtiä (olisi pitänyt lukea ensihoidon tenttiin). Hups. Makkariin loisti illalla ihana valo ulkoa pimeyden keskeltä, kun virittelin jouluvalonkin kuistille. HUPS! 

En kai ole liian aikaisin liikkeellä? :D No tänä aamuna valot kyllä tulivat tarpeeseen kun töihin ja hoitoon lähtiessä oli säkkipimeää. Syksyistä fiilistä lisäsi parin asteen pakkanen ja kiroilin hiljaa (luetaan: ääneen), että taasko tämä ikkunanraapiminen alkaa. Vaikka muuten talvesta pidänkin, autonikkunoiden raapiminen kuuluu inhokkilistan kärkipäähän. Täytyy ruveta säilyttämään autoa autotallissa, kun nyt sellainenkin on... Olen kuitenkin pääsääntöisesti iloinen, kun kuulaat ja kauniit syysaamut ovat taas täällä! 

Virittelin tunnelmavaloja myös sisälle, tällä kertaa eteiseen. Tulinpa myös tilanneeni uudet pallovalot SeitaShopin syysalesta. Kurkistetaan niihin myöhemmin kunhan ne kotiutuvat. Sunnuntaipäivän ratoksi haravoin päätypihan ja samalla siistin takapihan tuijaa. Leikatuista oksista sain parit asetelmat kuistille ja keittiöön syysastereiden kera. Alla myös pieni kurkistus uudistuneeseen keittiöön! :) 


Jatketaan joulun odotusta! :) 


Kommentit

  1. Tuolla se pimeys vielä korostuu. Ei tuu valoa mistään, pimeä on oikeasti pimeää! Mäkin polttelin siellä asuessa (poltan kyllä edelleenkin) sillä hyvällä tekosyyllä jouluvaloja ja lyhtyjä ihan urakalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiemmin maalla asuessani pimeys tuntui ahdistavalta, mutta nyt olenkin huomannut oikeastaan nauttivani siitä :D Lyhdyt ja jouluvalot näyttävät ihan erilaiselle ja oli superhienoa nähdä tähtitaivas ja revontulet oman makkarin ikkunasta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)