Villa Koukkuaho


Villa Koukkuaho on Itä-Rukalla Vuosselissa sijaitseva viihtyisä ja kodikas erillinen hirsimökki rauhallisella sijainnilla luonnon keskellä. Mökistä löytyy mm. autotalli, takka ja puulämmitteinen sauna!

Vietä päivä rinteessä tai vaeltaen. Nauti touhukkaan päivän päätteeksi takkatulen ja puusaunan lämmöstä! Vuosselin rinteille ja Valtavaaran retkeilyreiteille on matkaa 3 km. Hiihtoladut ja moottorikelkkareitit lähtevät mökin läheltä. 

Mökissä on tällä hetkellä 5 vuodepaikkaa ja muuten varustelu on kuudelle hengelle. Mökistä löytyy mm. kuivauskaappi, pyykinpesukone, autotalli ja keittiön varustelutaso on tiskikonetta ja pakastinta vaille täydellinen. Puusaunassa saat pehmeät löylyt ja retkeilypäivän jälkeen on mukava köllähtää puhtaisiin lakanoihin, sillä liinavaatteet meillä kuuluvat vuokrahintaan! 

Mökki on varattavissa viikoksi tai vaikka yhdeksi yöksi tai pidennetyksi viikonlopuksi. Varaukset ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkemmat hintatiedot ja muut tiedot päivittyvät nettisivuille, jotka ovat vielä työn alla 😊
Tervetuloa! 

Varaukset ja tiedustelut osoitteesta:

040 1392890 Riitta
0400 596558 Teijo

 Kommentit